Beställa material

Sidan uppdaterades:

Både Specialidrottsförbund och RF-SISU distrikt bör ta tillfället i akt och sprida antidopinginformation om dopingreglerna. Vi bistår gärna med material och rådgivning, så ta gärna hjälp av oss. 

Antidopingarbetet för SF är att sprida information till era aktiva, tränare, läkare, föräldrar med fler om vad som gäller kring bland annat dopingreglerna. Det är viktigt att ni aktivt visar att ni är ett SF som står bakom en dopingfri idrott.  

RF-SISU distrikt bör vid varje tillfälle som ges sprida antidopinginformation. Antidoping Sverige tillhandahåller flera hjälpmedel för att informera om antidoping.

Det går till exempel att beställa informationsfoldrar, affischer, rollups, banderoller m.m. som ni kan använda för att sprida budskapet om en dopingfri idrott. Materielen beställs kostnadsfritt i utbyte mot att det hängs upp väl synligt och under en längre period, gärna för både idrottsutövare och åskådare. Rollups och banderoller för enstaka event lånas ut. 

Tänk på att hämta ut ditt paket i tid. Paket som går i retur till oss kommer att debiteras. 

Foldrar

 

Affischer  

 

Banderoller

 

Rollups

Rollup Ren vinnare Rollup Vaccinera klubben Rollup Av egen kraft Rollup dopingtips.se

 

Giveaways

     
   
         

 

Eventmaterial

 

Beställningsformulär SF och RFSISU-distrikt
För avisering av paketleverans eller ifall vi vill fråga dig något.
En informationsfolder som tar upp det mest väsentliga en idrottare ska veta om för att undvika doping p g a okunskap. Viktigt för alla inom idrotten att känna till. Ange antal.
Liten informationsfolder som beskriver hur en dopingkontroll går till och tar upp idrottarens rättigheter och skyldigheter i samband med dopingkontrollprocessen. Ange antal.
Ange antal.
4-sidig informationsfolder om vad föreningen har att vinna på att vaccinera sig och hur vaccinationen går till. Riktar sig till föreningens ledare, styrelse och dopingkommitté. Ange antal.
Ange antal.
Ange antal.
Ange antal.
Ange antal.
Ange antal.
Ange antal.
Ange antal.
3x1 meter, i vinylplast med öljetter. Ange antal.
3x1 meter, i vinylplast med öljetter. Ange antal.
3x1 meter, i vinylplast med öljetter. Ange antal.
3x1 meter, i vinylplast med öljetter. Ange antal.
Ange antal.
Ange antal.
Ange antal.
Till tävlingar/event. Ange antal.
T-shirt i träningsmaterial som föreläsare i distrikten kan beställa. SF kan beställa ett mindre antal till antidopingansvarig och som pris till tävlingar där antidopinginformation ingår. Vaccinerade klubbar kan själva beställa (max 2 st) genom vaccineraklubben.se. Dam S-XXL (XL dam är tillfälligt slut) och Herr S-XXXL (S och L herr är för tillfället slut). Ange antal av vardera önskad storlek och modell. Vi rekommenderar att välja en storlek större än vad man brukar ha. Vi skickar så långt lagret räcker.
Ange antal.
Eventmaterial till RFSISU-distrikt
Endast på utlån. Skriv i kommentarsfältet längst ned i vilken sammanhang produkten för utlån ska användas och när vi kan förvänta oss få tillbaka den. 2,6 meter. Kunskap förebygger doping.
Endast på utlån.
Endast på utlån.
Kommentar
Beställer du många till antalet, vill vi gärna veta i vilket sammanhang produkten ska användas.