BILD Med Logga Höger Sthlm

Anmäl dig till International Conference on Doping and Public Health

Registreringen till konferensen som äger rum i Stockholm den 17-18 juni har öppnat. Sista datum för anmälan är 31 maj. Välkommen att ta del av ett spännande internationellt program. 

Sidan publicerades: Sidan uppdaterades:

(Anmälan till konferensen är stängd)
De nationella antidopingorganisationerna i Norden har de senaste åren arrangerat en återkommande internationell konferens med tema doping och folkhälsa (Finland, 2015, Norge 2017 och Danmark 2019). I år kommer den arrangeras i Sverige.  

Anmälan öppen

Den 17-18 juni är det dags för International Doping and Public Health Conference i Stockholm! Läs mer, ta del av programmet och registrera dig på konferensens hemsida här: www.dopingandpublichealth.com

Ta chansen att lyssna till experter, forskare och beslutsfattare från hela Norden om det senaste inom doping i samhället. 

Sista datumet för anmälan är den 31 maj och då det finns ett begränsat antal platser rekommenderar vi att säkra din plats redan idag!

Vi ser fram emot att ses på International Doping and Public Health Conference i juni!


(Arrangörsgruppen för konferensen består av Antidoping Sverige, 
Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen, Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning, CAN samt Stockholm förebygger Alkohol- och Drogproblem, STAD)